Liviu Drăgan, unul dintre cei mai vechi directori generali din sectorul IT din România, va continua să facă parte parte din organizație, în calitate de membru al Consiliului de Administrație, anunță compania într-un comunicat de presă, prin care anunță numirea lui Yusuf Onder Eden în funcția de CEO.

Capital.ro arăta vineri că Liviu Drăgan și-a anunțat angajații că de la 1 iunie va renunța funcția de CEO. Anunțul lui este unul surprinzător având în vedere că în urmă cu nici șase luni declara că el nu are nicio intenție de a părăsi această funcție. 

“Dragii mei prieteni, am decis să nu mai conduc destinele Totalsoft, începând cu 1 Iunie. Nu aş fi crezut niciodată că voi scrie un astfel de mesaj.”, le-a transmis, vineri, Liviu Drăgan salariaţilor, conform unor surse Capital.

“Dorim să-i mulțumim lui Liviu Drăgan, unul dintre pionierii sectorului IT din România, care, împreună cu o echipă excepțională de profesioniști, a dezvoltat Totalsoft într-o companie solidă și de încredere, cu o puternică reputație în piață”, a declarat Tugrul Tekbulut, ‎președinte al Consiliului de Administrație, Logo, compania care a preluat în toamna anului trecut firma Totalsoft.

Conform comunicatului de presă remis astăzi, în care nu se precizează data de la care Liviu Drăgan nu va mai deține funcția de CEO, Yusuf Önder Eren are peste 40 de ani de experiență în managementul afacerilor, ocupând anterior funcții executive în mai multe companii internaționale. Acesta este membru în Consiliul de Administrație al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum și membru în Consiliul de Administrație al Logo de șapte ani. Cariera și proiectele sale de succes cuprind dezvoltarea și extinderea pe noi piețe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcții și retail.

TotalSoft este furnizorul preferat de soluții ERP din România și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma CRM, sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

 

În prezent, TotalSoft are o echipă de 440 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

În toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Business Investment S.A. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.