Dincolo de căutarea propriu-zisă, Axis permite utilizatorului să interacționeze cu rezultatele și să găsească pagina de care are nevoie, fără să fie nevoit să părăsească pagina pe care se află. În plus, include previzualizări ale fiecărui rezultat, pentru ca utilizatorul să-și dea seama într-un timp foarte scurt dacă a dat de ce-i trebuia.

Axis este singurul browser mobil care funcționează împreună cu browserul desktop favorit, cu ajutorul unui plug-in, pentru a permite conectarea la paginile favorite în  orice moment. Un bookmark setat pe iPad, de exemplu, va apărea în mod automat pe iPhone sau desktop, imediat ce dispozitivul se schimbă.

Principalele beneficii ale Yahoo! Axis:

  – Căutări mai rapide și mai istețe: Răspunsurile sunt afișate în mod automat și continuu. Nu trebuie să părăsiți pagina pe care vă aflați pentru a vă întoarce la pagina de căutare.

  –  Experiențe interconectate: Axis vă permite să accesați pe orice dispozitiv paginile pe care le-ați deschis înainte pe iPad, iPhone sau desktop. Astfel, puteți salva pe iPad un articol și vă puteți încheia lectura pe iPhone.

  –  Home Page personalizat: Puteți avea acces la activitatea dumneavoastră online, cu ajutorul unui Home Page care conține toate paginile dumneavoastră preferate. 

Cum funcționează browserul Yahoo! Axis?

<div><iframe frameborder="0" width="640" height="380" src="http://d.yimg.com/nl/vyc/site/player.html#browseCarouselUI=hide&vid=29344706"></iframe></div>
Axis poate fi descărcat de AICI