"Cu  ajutorul uStore Facebook Connect, le oferim clienţilor noştri mijloacele prin care ei pot să valorifice la maximum capacităţile canalelor de comunicare. Astfel, pot crea aplicaţii pentru clienţii de pe paginile lor de Facebook, imbogăţind interacţiunile social media, prin adăugarea materialelor tipărite personalizate la mix-ul de media", a afirmat Jacob Aizikowitz, preşedintele XMPie. "Acest lucru le permite brandurilor să adauge valoare prezenţei lor în social media, prin extinderea relaţiilor online cu fanii în lumea reală, creând o experienţă mai bogată şi mai valoroasă de receptare a brandului".                           

Pentru a folosi aplicaţia Facebook Connect, care este disponibilă pentru utlizatori din lumea întreagă, fanii unei companii de pe Facebook pot să viziteze pagina acesteia şi să acceseze icon-ul aplicaţiei de sub imaginea de principală a paginii. Printr-un click pe icon, fanii ajung la portalul XMPie uStore unde pot selecta diferite modele de documente disponibile, precum un calendar. Documentul poate fi personalizat cu informaţii din propriul profil Facebook. Ulterior, o versiune pdf a documentului personalizat este creată instant, iar utilizatorul poate să comande o copie finală care să-i fie livrată. Dacă utilizatorul permite acest lucru, pe profilul său de Facebook va apărea o actualizare automată care le va spune altora despre experienţa sa.

XMPie uStore Facebook Connect este o aplicaţie disponibilă clienţilor cu uStore 6.0 şi PersonalEffect Print MI sau o versiune mai nouă. Acesta permite clienţilor XMPie să le ofere clienţilor aplicaţiile ca serviciu complet – la fel ca şi deţinerea datelor, crearea şi finalizarea tranzacţiei – permiţându-le să devină furnizori de soluţii strategice pentru clienţii lor. Este prima ofertă de acest tip în piaţă.

Tiparele dinamice de documente pentru personalizare şi achiziţionare în interiorul portalului uStore sunt create de furnizorul de servicii sau personalul de marketing, care folosesc aplicaţiile XMPie uCreate conectate în cadrul Adobe InDesign. Astfel, poate fi creată o gamă largă de aplicaţii, de la felicitări, invitaţii la evenimente şi tipuri variate de calendare, până la broşuri şi postere. Aceste modele de documente pot include elemente variabile precum cupoane, QR codes şi chiar machete. XMPie face, de asemenea, documente dinamice pentru Facebook, disponibile pe XMPie Marketplace pentru a fi cumpărate de clienţi.

"Tehnologia Facebook Connect permite clienţilor XMPie să ajute brandurile să-şi consolideze relaţiile existente din social media cu fanii lor, dar şi să atragă mai mulţi followeri prin reţeaua lor de fani, dată fiind natura sa virală”, a spus Idan Youval, product manager, Business Portals, at XMPie. „Acesta poate fi un puternic brand builder pentru companii cu mii sau sute de mii de fani pe Facebook, plus că atrage o cerere mai mare şi un volum de lucru mai ridicat pentru furnizorii de servicii de print şi marketing."

XMPie uStore 6.0 şi uStore Facebook Connect sunt disponibile în toată lumea.