Prima companie care a înregistrat un nume de domeniu (symbolics.com) în martie 1985 a fost VeriSign, care estimează că în prezent există 202 milioane de nume de domenii în întreaga lume. Aceasta a marcat aniversarea de 25 de ani a dot.com prin lansarea site-ului www.25yearsof.com.

Existenţa Xerox în topul companiilor care au ales să fie prezente pe Internet încă de la început demonstrează orientarea acesteia către inovaţie şi tehnologie de ultimă generaţie. Compania a fost una dintre primele care au dezvoltat o platformă de ecommerce pe site-ul propriu, precum şi pe multiple website-uri din ţări diferite.

Procesul de inovaţie a continuat prin crearea de conţinut global, comunicare şi crearea de noi funcţionalităţi online, precum portaluri personalizate pentru clienţi, serviciu clienţi în timp real (live chat), facturi electronice şi multe altele.

În prezent, site-ul www.xerox.com este accesat din 161 de ţări, fiind disponibil în 21 de limbi. De asemenea, în luna noiembrie 2010, pagina web Xerox a atins un nou record  – 1.037.477 de referiri directe în căutările online realizate într-o singură lună la nivel local.

Anul 2011 vine cu noi schimbări pentru site-ul xerox.com, care va deveni mai interactiv – adăugând evaluări şi recenzii realizate de clienţi – şi va include conţinut optimizat pentru platforme mobile.