Pentru a exemplifica impactul tiparului digital personalizat, Xerox România a amenajat în standul de la Print & Sign 2011 un studio foto profesional, unde invitaţii sunt fotografiaţi de Cristian Şuţu şi Radu Bădoiu, adică Foto Union. Fiecare fotografie este procesată şi tipărită pe echipamentele de producţie Xerox 800/1000 şi Xerox 560 sub forma unor cadouri personalizate. Xerox România a ales Foto Union pentru acest proiect, deoarece experienţa lui Cristian şi Radu este la fel de apreciată în offline, ca şi în online.  
„Avem foarte multe lucruri interesante de arătat vizitatorilor la Print & Sign 2011, iar unul dintre ele este Xerox Desktop Photo Kiosk”, spune Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox România şi Republica Moldova. „Cu ajutorul acestui laborator foto în miniatură, oricine poate crea albume, postere, felicitări inedite, calendare personalizate sau invitaţii la evenimente. În plus, poate fi amplasat în centre foto, magazine de retail, universităţi, clădiri de birouri, hoteluri sau orice alt loc foarte intens circulat”, adaugă Pantelimon.
Xerox Desktop Photo Kiosk include peste 100 de şabloane, pregătite pentru toate categoriile de produse foto. Utilizatorul nu trebuie decât să aducă fotografiile pe un stick USB, CD/DVD, carduri de memorie sau chiar direct pe un telefon mobil echipat cu port infraroşu sau bluetooth, să aleagă şablonul preferat, urmând ca materialul să fie imprimat şi finisat pe loc.
Echipamentele digitale de producţie Xerox 800/1000 cu cerneală uscată translucidă, cu efect de lăcuire parţială, imprimă color la calitate offset pe o gamă largă de suporturi, dispune de flexibilitatea tiparului digital şi oferă posibilităţi multiple de personalizare a documentelor. Acestea sunt dotate cu opţiuni flexibile de finisare, ce permit configurarea în funcţie de volumul tipărit şi modul de utilizare. Cu ajutorul acestora, se pot realiza broşuri capsate tip caiet, broşuri împăturite, cu găuri pentru îndosariere sau capsare laterală.
Xerox 800/1000 tipăreşte cu o viteză de 100 pagini pe minut, la o rezoluţie de 2400 x 2400 dpi, include două tăvi cu o capacitate de până la 2000 de coli – care pot fi suplimentate opţional cu până la 8000 de coli –, iar amprenta de la sol este mult mai mică decât cea a altor echipamente din aceeaşi clasă.
Al doilea echipament prezentat la expoziţia Print & Sign 2011 este Xerox 560, care impune un nou standard în materie de calitate a imaginilor, de viteză şi de productivitate. Acesta dispune de o rezoluţie de imprimare neegalată în industrie, de 2400 x 2400 dpi, şi foloseşte tonerul Emulsion Aggregation (EA) Low Melt, care oferă documentelor tipărite un aspect neted, similar celui produs de un tipar offset, claritate şi uniformitate remarcabile, texte perfect redate şi imagini luminoase.
Xerox 560 imprimă cu o viteză de 60 ppm color şi 65 ppm monocrom, include un scanner integrat cu viteză de scanare de 50 ppm şi permite alimentarea cu hârtie cretată sau necretată, cu dimenisiuni de până la 330 x 488 mm şi grosimi cuprinse între 64 şi 300 g/mp.