Wizz Air a anunțat că suspendă toate zborurile spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY), din cauza epidemiei de coronavirus din Italia, până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil.

„Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală”, potrivit Wizz Air.

Wizz Air va transmite mai multe informații pasagerilor

Pe de altă parte, Wizz Air a anunțat că poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Cei care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Numărul cazurilor confirmate din Italia a ajuns la 233. Astfel, executivul din Italia a decis să bage Lombardia și 14 provincii în carantină.

Provinciile vizate sunt Modena, Parma, Piacenza,Reggio Emilia, Rimini, Pesaro e Urbino, Alessandria, Asti, Novara, Verbano Cusio Ossola, Vercelli,Padova, Treviso şi Venezia. Aproximativ 16 milioane de persoane sunt afectate.