Compania Wizz Air a anulat cursele Bucureşti – Londra și retur,  Bucureşti – Parisși retur,  București – Charleroi și retur,  București – Stockolm și retur, iar compania Ryanair a anulat cursele 435/436 Timișoara – București – Timișoara, iar Tarom a anulat cursele 627/628 București – Oradea – București și 702 Iași – Otopeni.

"Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră", se arată într-un anunț al  Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime.

Pistele, platformele și cările de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro