Până astăzi, aproximativ 50.000 de pasageri Wizz Air s-au alăturat Wizz Xclusive Club şi au beneficiat de avantajele clubului achiziţionând bilete pentru mai mult de 74.500 de zboruri.
Acest lucru arată faptul că în primele două săptămâni, mai mult de doi clienţi au devenit membri ai clubului la fiecare minut.
Membrii Wizz Xclusive Club beneficiază de  acces exclusiv la un pachet de bilete la preţuri promoţionale ce pot fi mai ieftine cu până la 10 Euro pe un singur zbor, faţă de preţul obişnuit. Până la 9 pasageri pot fi incluşi în aceeaşi rezervare alături de un membru Xclusive Club şi pot beneficia de tarife reduse
Wizz Xclusive Club, pentru un an, se poate achiziţiona prin wizzair.com sau la call center-ul Wizz Air şi porneşte de la 126 de lei.
Wizz Air a transportat 9,8 millioane de passageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 35 de aeronave Airbus A320 care operează din 14 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia şi Lituania. Cea de-a 15-a bază din Tîrgu-Mureş, România va deveni operaţională din mai 2011.