Noua aeronavă, Airbus A321, va deservi din toamnă cea mai recentă rută exotică spre Tenerife şi va contribui la creșterea frecvenţelor rutelor deja existente către destinaţii populare. Biletele către noua rută sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com la prețuri începând de la 229 lei.

Prin alocarea noii aeronave, Wizz Air anunţă o investiţie suplimentară de 100 milioane euro la baza din Bucureşti, iar numărul total de angajaţi din România urmează să depășească 600. De asemenea, aparatul de zbor ce va intra în flota WIZZ va contribui la economia locală, prin susţinerea de locuri de muncă indirecte în domeniile: operaţiuni aeroportuare, transporturi, hotelier și turism. De altfel, în toată România, activitatea Wizz Air va susţiune mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe.

Noul website Wizz Air are o interfață performantă, ușor adaptabilă la orice dimensiune de ecran: smartphone, tabletă sau desktop și, comparativ cu site-urile curente ale altor companii aeriene, este cel mai uşor de folosit. Funcția revoluționară Express Booking este o opțiune disponibilă în premieră, care le permite clienților să achiziționeze un bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Pentru a răspunde așteptărilor clienților tot mai interesați de tehnologie, WIZZ lansează într-o primă fază versiunea pentru mobil a site-ului, în condițiile în care tranzacțiile de pe mobil se dublează de la un an la altul. În următoarele săptămâni website-ul va fi disponibil  pentru toate platformele. Versiunea pentru mobil este deja activă și poate fi accesată de pe orice tip de smartphone la adresa wizzair.com sau m.wizzair.com. O prezentare a noului website poate fi accesată aici.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR:

Rută                        Zi de operare    Începând din    Tarife de la*
Bucureşti – Tenerife    miercuri          2 noiembrie        RON 229
                                  duminică    18 decembrie    

WIZZ AIR CREŞTE FRECVENŢA RUTELOR DEJA EXISTENTE

DESTINAŢII    LA    DE LA
Londra Luton    26    20
Milano Malpensa    7    3
Roma Ciampino    14    11
Madrid    7    6
Birmingham    3    2
Tel Aviv    4    3
Basel    3    2

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 67 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări.