Compania va aloca bazei o aeronavă complet nouă Airbus A320, începând cu luna aprilie, anul viitor.

Totodată, Wizz Air va lansa opt noi destinaţii de la Vilnius către Londra – Luton, Doncaster – Sheffield (Marea Britanie), Cork (Irlanda), Eindhoven (Olanda), Stockholm – Skavsta (Suedia), Milano – Bergamo, Roma – Fiumicino (Italia) şi Barcelona (Spania).

Toate zborurile pot fi rezervate pe wizzair.com. Tarifele pornesc de la 15 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse).  

„Inaugurarea bazei din Vilnius va permite unui număr cât mai mare de persoane să se bucure de tarifele noastre foarte scăzute şi de experienţa excelentă de călătorie Wizz Air. Pe lângă faptul că vom creşte oportunităţile de călătorie, vom crea pe piaţa lituaniană sute de noi locuri de  muncă şi vom aduce un aport semnificativ pentru veniturile industriei turismului local”, a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.   

Wizz Air a transportat peste 9,3 milioane de pasageri în ultimile 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 34 de aeronave Airbus A320, ce operează de la 12 baze: 5 în Polonia, 1 în Ungaria, 1 în Bulgaria, 3 în România, 1 în Ucraina şi 1 în Cehia. Cea de-a 13-a bază, din Sebia va deveni operaţională în aprilie 2011.
SURSA: Wizz Air