Operatorul aerian low-cost isi va extinde baza operationala din Bucuresti prin lansarea de noi zboruri din Bucuresti, spre Parma si Venetia (Treviso) si prin cresterea frecventei zborurilor pe majoritata rutelor actuale, informeaza un comunicat Wizz Air. Totodata, compania va introduce in functionare, incepand cu 28 februarie 2008, cea de-a doua aeronava noua Airbus A320. 

Astfel, incepand din februarie 2008, reteaua de transport Wizz Air din Bucuresti va fi compusa din 8 rute, pe care se vor opera 38 de zboruri saptamanal. Cresterea frecventei zborurilor va avea loc pe rutele Londra, Roma, Dortmund, Liverpool, Barcelona, Valencia, Parma, Venetia/Treviso si Budapeste, cu plecare din Bucuresti.

Wizz Air a deschis baza operationala din Bucuresti in luna iunie, aceasta avand deja in dotare o noua aeronava A320, operata de echipaje locale.  Wizz Air opereaza o flota de aeronave Airbus A320, din 6 baze catre 48 de destinatii din Europa, pe mai mult de 90 de rute. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania.

Sursa: Capital