Wizz Air anunţă implementarea unei noi funcţii pentru mobil destinate pasagerilor. Cu ajutorul acesteia, se pot transmite alerte de preţ pentru zborurile de interes. Informațiile au fost furnizate într-un comunicat al companiei.

Prin intermediul noii aplicaţii, utilizatorii înregistraţi pot stabili alerte de preţ pentru până la cinci zboruri pe care doresc să rezerve bilete.

Astfel, clienţii vor fi notificaţi în mod automat cu privire la creşterea sau scăderea preţurilor biletelor. În acest mod, pasagerii pot rezerva rapid dacă tarifele încep brusc să urce. Ei pot să profite de scăderile de preţ de la tarifele de bază deja foarte mici ale companiei aeriene.

Potrivit sursei citate, pentru a configura o alertă de preţ este nevoie ca aplicaţia mobilă Wizz Air să fie descărcată şi, ulterior, prin conectarea la aceasta se poate căuta zborul dorit. Totodată, se poate activa funcţia “alertele de preţ”.

Alertele sunt trimise o dată pe zi printr-o notificare push. Ele se vor şterge automat odată cu plecarea zborului urmărit.

Wizz Air a introdus zboruri noi către Grecia

Aplicaţia mobilă Wizz Air este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de Android şi iOS.

Wizz Air operează, în prezent, o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 şi A321. În 2020 a fost desemnată “Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Wizz Air a anunțat două noi rute de la București spre Zakynthos și Corfu. Sunt două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta. Ele  vor fi operate către aceste destinații însorite între 15 iunie și 15 septembrie 2021. Tarifele încep de la 149 RON. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil. Trebuie menționat că tariful este „pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.”