“Statul oferă unele dintre atributele cheie cele mai apreciate de călătorii din întreaga lume – medii naturale nealterate, orașe dinamice, mâncăruri creative și scene de artă”, a declarat redactorul şef  Nathan Lump.

Unul dintre motivele pentru care Canada a fost numită destinaţia anului este acela că guvernul canadian a permis libertatea de a vizita oricare dintre cele 200 de parcuri naţionale,  terenuri istorice şi zone de conservare marină pe parcursul anului 2017, în onoarea aniversării de 150 de ani de confederaţie.

Un alt motiv este faptul că dolarul canadian slab le permite călătorilor americani să viziteze statul cu o economie deosebită.

Imediat după alegerile prezidențiale din SUA din noiembrie anul trecut, mulți americani căutau modalități de a se muta în Canada și a deveni cetățeni. Site-ul guvernului Canadei privind imigrația chiar s-a prăbușit odată cu rezultatele alegerilor din S.U.A.

Aşadar, indiferent dacă părăsiţi ţara natală pentru totdeauna sau dacă doar căutaţi un loc în care să vă relaxaţi pentru un timp, aici sunt 16 lucruri de făcut în Canada.

Cu  o populaţie de aproximativ 2,8 milioane de locuitori, Toronto  este cel mai mare oraş din Canada, cu restaurante de clasă mondială, muzee, universităţi şi districte istorice.

 

Dacă vă place să schiaţi,  Whistler din provincia British Columbia are unele dintre cele mai bune pârtii d in lume.

Peste Insula Vancouver, orașul fermecător Victoria primește în fiecare an peste 3 milioane de turiști.

 

Nici un tur al Canadei nu ar  fi complet fără o vizită la Parcul Naţional Banff. Lacul glaciar Moraine oferă turiştilor o privelişte deosebit de liniştitoare.

La doar câțiva kilometri spre nord, Parcul Național Jasper oferă mai mult de 4.000 de kilometri pătrați de sălbăticie pură pentru drumeții și camping.

 

Insula Prince Edward poate fi bine cunoscută sub numele de casa Annei din Green Gables, fiind, de asemenea, un loc minunat plin de plaje superbe, faruri și orașe vechi.

De altfe, nu puteţi pleca din Canada dacă nu aţi vizitat Cascada Niagara.