Smiley este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. Aflat pe piața muzicală de ani buni, artistul a făcut parte și din câteva proiecte de televiziune. Putem spune că Smiley a atins apogeul carierei sale și face parte din categoria celor mai de seamă artiști români.

Cât cere Smiley pe un concert?

Tocmai din acest motiv, cântărețul percepe o sumă imensă pentru a cânta, exact pe măsura talentului și statutului său. Așadar, spre exemplu, dacă vrei ca Smiley să îți cânte la nuntă, atunci pregătește-te să scoți din buzunar o sumă de 12.000 de euro, pentru 50 de minute de interpretare live.

În ceea ce privește o petrecere a corporatiștilor, Smiley percepe puțin mai mult, iar suma se ridică la 15.000 de euro, însă nu vor mai fi doar 50 de minute, ci o oră, în care participanții se vor putea bucura de show-ul artistului.

Pe lângă sumele de bani, Smiley cere și transport asigurat atât pentru el, cât și pentru întreaga echipă care îl însoțește. În ceea ce privește cazarea, hotelul trebuie să aibă cel puțin patru stele.

Potrivit Cancan, dacă artistul este nevoie să se deplaseze peste 200 de kilometri, atunci are pretenția să îi fie asigurate două mese, în ziua concertului, dar și micul dejun.