Indiferent de dimensiune sau de industrie, companiile vor avea acum șansa de a se bucura de beneficiul dinamismului: chiar dacă au un contract pe o perioadă mai lungă, abonamentul se va adapta automat pentru a oferi nivelul optim de beneficii de care utilizatorul are nevoie într-o anumită lună. De exemplu, abonamentul Dynamic Prime National, pe lângă beneficii de voce, include 1GB de date mobile pentru 6 euro. Dacă un angajat utilizează 1,5GB de date mobile, costul abonamentului pentru acea lună va fi de 7 euro. Totodată, dacă un utilizator folosește doar 0,5GB de date mobile, compania va plăti doar 5 euro în luna respectivă pentru abonamentul acesta.

Astfel, compania beneficiară are 100% control pe costul de date și nu plătește niciodată mai mult de limitele prestabilite. Noul portofoliu include trei tipuri de abonamente dinamice: cu internet mobil exclusiv național, cu internet mobil în Spațiul Economic European și cu internet pentru laptop și tabletă exclusiv național.

Mai mult decât atât, companiile care optează pentru abonamentele dinamice beneficiază și de avantajele Supernet 4.5G, desemnată cea mai rapidă rețea mobilă din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de date mobile din România în trimestrul al treilea al anului 2017 cu ajutorul Speedtest by Ookla. Cea mai populară aplicație de testare a vitezei de internet din lume a însumat peste 250.000 de teste efectuate de utilizatorii din România în perioada iulie-septembrie 2017. Toate acestea arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de încărcare a datelor mobile, precum și cea mai mică latență de transmisie a datelor mobile.

Vodafone România a fost certificată ca fiind cea mai rapidă rețea de date mobile din țară și pentru al doilea și al treilea trimestru din 2016, potrivit testelor efectuate de utilizatorii aplicației Speedtest by Ookla.