Vodafone România a obţinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfăşurate în 2015 de catre P3 Communications în Europa.

“Ne concentrăm pe a oferi clientilor cea mai bună experienţă, iar acest ultim audit independent, ce a generat certificatul Best in Test, confirmă faptul că utilizatorii noştri se bucură de o reţea mobilă superioară în România, disponibilă oricând contează. Ne extindem în continuare reţelele 4G si 4G+ în România şi ne concentrăm pe acoperirea a tot mai multe oraşe, astfel încât toţi românii să se poate bucura de cea mai bună experienţă de voce şi date, furnizată de Vodafone”, a declarat  Ravinder Takkar, preşedinte & CEO, Vodafone România.

Măsurătorile arată ca reţeaua Vodafone România a obţinut certificatul “Best în Test” atât pentru serviciile de date, cât şi pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfăşurat de auditorul independent P3 communications.  

Campania de testare a reţelelor s-a desfăşurat în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia-Mare, Bârlad, Brăila, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Galaţi, Iaşi, Medgidia, Oneşti, Pascani, Piteşti, Ploieşti, Roman, Sfântu Gheorghe, Tecuci, Timişoara, Turda şi Vaslui, precum şi pe şoselele dintre aceste oraşe.