Vodafone a lansat, in data de 26 aprilie, primul videoblog romanesc care poate fi incarcat cu continut direct de pe telefonul mobil, prin care ofera clientilor sai acces gratuit la continut video exclusiv prin portalul Vodafone Live!, in urma incheierii unui parteneriat cu portalul www.homemade.ro, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila.

Videoclipurile publicate  in sectiunea Homemade.ro din portalul mobil Vodafone live! sunt realizate exclusiv de utilizatori, cu ajutorul telefonului mobil, webcam-ului sau camerei video.

Pe partea de Internet si continut exclusiv, grupul Vodafone a anuntat recent 3 parteneriate strategice la nivel global, cu YouTube, MySpace si eBay.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., si are 7.717.000 de clienti. Vodafone este este unul dintre principalel grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 36 de tari. Compania ofera servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.

Sursa: Capital 26 Aprilie 2007