Cu aplicaţia MyVodafone, disponibilă de acum pentru iPad, alături de versiunile deja existente pentru smartphone-urile Android şi iPhone, utilizatorii pot afla costurile şi consumul de voce şi date, prin serviciul Cost Control. În plus, aceştia pot vedea valoarea ultimei facturi, precum şi localizarea magazinelor Vodafone, pe o hartă interactivă, prin funcţia GPS a telefonului. Utilizatorii aplicaţiei vor rămâne constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesând secţiunea Promoţii.
“Aplicaţia MyVodafone a depăşit, recent, 80.000 de descărcări în Google Play şi App Store. În plus, de la lansarea a versiunii mobile a site-ului, m.vodafone.ro, din luna martie, numărul utilizatorilor activi a crescut de trei ori. Pentru a susţine aceasta evoluţie şi în următoarea periaodă pregătim noi functionalităţi şi în site-ul mobil”, a declarat Horaţiu Dimulescu, Manager, Online and Mobile Advertising, Vodafone România

Mai mult, utilizatorii Vodafone ce doresc să facă o reîncărcare online a cartelei Vodafone, a abonamentelor Vodafone Avantaj sau a cartelei Internet Vodafone trebuie doar să aleagă numărul de telefon şi suma, iar plata se efectuează în siguranţa, prin intermediul sistemului 3D Secure, fără necesitatea înregistrării în contul MyVodafone. Experienţa încărcării online, prin intermediul cardului bancar, este simplificată pentru toţi utilizatorii, indiferent dacă folosesc serviciile Vodafone sau ale altei reţele telecom, fără nevoia memorarii unui nume de utilizator şi a unei parole.