Cei patru juraţi de la Vocea României nu sunt motivaţi doar de căutarea celor mai talentaţi concurenţi cu care să câştige concursul, ci şi de salariile consistente pe care le primesc de la Pro TV. Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu şi Irina Rimes primesc, în total, 150.000 de euro de la şefii postului din Pache Protopopescu.

Surse apropiate show-ului de la Pro TV spun că cel mai bine plătit jurat de la Vocea României este Smiley, care primeşte 60.000 de euro pentru un sezon. În plus, el îşi dublează aceste venituri cu altă emisiune de la Pro TV, Românii au talent, de unde primeşte tot în jur de 60.000 de euro/sezon, scrie romaniatv.net.

Următorul jurat de la Vocea României, după banii încasaţi, ar fi Tudor Chirilă, cu 40.000 de euro/sezon. Horia Brenciu primeşte 30.000 de euro, spun sursele, iar Irina Rimes pleacă acasă cu 20.000 de euro pentru un sezon al emisiunii.

Vocea României este un real succes pentru Pro TV, dovadă că emisiunea a ajuns deja la cel de-al nouălea sezon. Acesta a venit şi cu o surpriză pentru fanii emisiunii: Andra a părasit scaunul de jurat în favoarea lui Horia Brenciu.