În această seară are loc cea de-a treia ediţie a emisiunii Vocea României. Acum, în cel de-al nouălea sezon, Horia Brenciu i-a luat locul Andrei, însă fanii emisiunii nu au aflat până acum care a fost adevăratul motiv pentru care artista a părăsit juriul.

Cei de la Cancan scriu că motivul pentru care Andra Măruţă a ales să părăsească emisiunea Vocea României este un contract, mai exact un turneu naţional organizat împreună cu Carrefour, pe care soţia lui Cătălin Măruţă este obligată să-l onoreze. De Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie, este programată finala de la Vocea României, iar, în aceeaşi zi, Andra are de onorat un concert în Cluj-Napoca. Ea nu a putut abandona această înţelegere, mai ales că 7.000 de persoane au cumpărat deja bilete la acest spectacol.

Sursele spun ca acest contract, semnat de Andra cu cei de la Carrefour, ar fi valabil doi ani. În cazul în care ar fi dorit să continue la Vocea României, artista ar fi trebuit să renunțe la concertele programate de-a lungul următoarelor luni. Andra a acceptat să fie jurat la Vocea României, inițial, un singur an, conștientă de contractul pe care l-a parafat cu Carrefour. Imediat ce ea și-a anunțat decizia, șefii de la Pro TV au încercat să o convingă să rămână în familia show-ului. S-ar fi renegociat inclusiv suma din contract, care urma să fie, logic, mai mare, însă Andra a ales să onoreze înțelegerea cu turneul organizat de Carrefour în toată România. Ca o informaţie inedită, artista are la dispoziţie pentru deplasările prin ţară şi un camion personalizat.

Andra și-a anunțat plecarea din juriul de la Vocea României încă din luna martie a acestui an. Invitată în cadrul emisiunii “Oameni de colecție” de la DIGI FM, artista a declarat că tot ce se întâmplă la filmări o lasă rece și că nu se regăsește. Practic, Andra a lăsat de atunci să se înțeleagă faptul că va părăsi celebrul show de la Pro TV.