Românii care și-au cumpărat bilete din timp și așteptau cu nerăbdare concertul au fost foarte supărați când au aflat că spectacolul a fost anulat. Vlăduţa Lupău a fost acuzată de neseriozitate, după ce a anunțat că va fi la Londra pe 18 decembrie și ulterior a spus că nu mai are cum să ajungă, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus din ultima vreme. Mai mult decât atât, cântăreața a anulat concertul fix cu o zi înainte, ceea ce i-a nemulțumit și mai mult pe fanii acesteia.

Anunțul controversat făcut de Vlăduța Lupău

„Dragilor cu părere de rău, vă anunț faptul că în aceste zile sănătatea este pe primul loc și din această cauză …

Evenimentul de la LONDRA, de mâine 18 Decembrie2021, de la Restaurant Clasic unde trebuia să ne întâlnim cu români dragi, care știm că ne așteaptă cu atâta drag … se va reprograma deoarece dorim sa avem grija de sanatatea participantilor, a organizatorilor si a noastra.

Am luat aceasta decizie de ULTIM MOMENT avand in vedere numarul FOARTE MARE de infectari cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii.

Speram sa intelegeti si dvs gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, in detrimentul sănătății!

Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră!

Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Facebook.

Fanii au fost extrem de nemulțumiți

După acest anunț, au urmat o serie de discuții aprinse între fani. Urmăritorii cântăreței s-au împărțit în două tabere. Unii au spus că este de înțeles să anuleze concertul, însă alții au acuzat-o pe Vlăduța Lupău că le-a dat țeapă cu acest concert pe care trebuia să îl susțină. Vlăduța Lupău le-a promis îmsă că acest concert va fi reprogramat. De asemenea, interpreta de muzică de petrecere le-a dat și un răspuns celor care o acuză.

„Vom reprograma! Nu am dat și nu vom da tepe! De ce nu mergeți dumneavoastră sau nu Trimiteți pe cineva din familie dacă vă este totuna?”, a scris Vlăduța Lupău într-un răspuns la comentariul unuia dintre fani.