Surorile lui Petrică Mîțu Stoian  au fost puse într-o situație fără precedent. Potrivit ultimelor informații, cele două nu au fost invitate la concertul in memoriam. Informația a fost făcută publică de avocata celor două, Carmen Obîrșanu, care l-a rândul ei a spus că este dezamăgită de faptul că, deși organizatorul și artiștii s-au gândit să facă ceva deosebit pentru Stoian, au uitat să le invite pe Domnica și Mia, cele mai apropiate rude încă în viață ale cântărețului.

Trebuie menționat faptul că mai mulți artiști, printre care și Constantin Enceanu, Steliana Sima și Maria Ionescu Căpitănescu au cântat împreună într-un moment special dedicat artistului, la inițiativa organizatorului.

Contactat de wowbiz.ro, Constantin Enceanu a vorbit despre această situație controversată. Acesta a declarat că organizatorul concertului de la Sala Palatului, la care a fost comemorat Petrică Mîțu Stoian, a omis accidental să le invite pe surorile artistului.

Totodată, el a explicat și cum a pornt ideea unui astfel de concert. Potrivit acestuia, Anghel Stoian a venit cu o astfel de propunere, în perioada sărbătorilor de iarnă. Cântărețul susține că nu a știut nimic de partea organizatorică, ci doar știa ce va cânt.

”Tati Anghel (Anghel Stoian), el a fost cu ideea. Dacă tot dăm spectacolul ăsta în preajma sărbătorilor, să-l comemorăm și pe Petrică. Noi n-am știut ce au organizat ei.

Știam ce trebuie să facem, că o să pună un cântec și noi o să cântăm pe refren cu el, dar nu știam ce material au pregătit înainte de a intra noi în scenă”,  spus el.

De ce nu au fost invitate surorile lui Petrică Mîțu Stoian

Totodată, acesta a mai adăugat că și dacă ar fi fost invitate, cel mai probabil surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu ar fi venit de la Arad sau Timișoara pentru un simplu concert.

„Nu știu exact de ce nu au fost invitate, dar nu cred că Domnica venea de la Timișoara. Nu cred că Mia venea de la Arad. (…) Sincer vorbind, cred că organizatorii au scăpat lucrul acesta, fără rea intenție. Pur și simplu nu s-au gândit!

Sunt sigur că le-ar fi făcut plăcere să vadă ce a fost pe scenă! Dar ca o doamnă să vină tocmai din Arad, ca Mia, sau să vină Domnica de la țară…înclin să cred că le era greu să vină la București. Domnul Anghel Stoian efectiv a omis, fără nicio rea intenție!

Sunt convins 100%! Pe domnul Anghel, tati Anghel cum îi spunem noi, îl cunosc de peste 20 de ani și a fost întotdeauna omul care a vrut să facă lucrurile așa cum trebuie”, a declarat Constantin Enceanu pentru Wowbiz.ro.