Vlăduța Lupău face o mare surpriză fanilor săi! A anunțat că și-a schimbat înfățișarea în urma ultimei vizite la medic.

Artista traversează o perioadă extrem de bună din punct de vedere al carierei sale, însă efectele nopților nedormite și ale evenimentelor obositoare par să își fi spus cuvântul.

Vlăduța Lupău face o mare surpriză fanilor săi! Cum va arăta

Prin urmare, Vlăduța Lupău a ales să renunțe la riduri prin intermediul unei intervenții medicale.

”Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău are doar 30 de ani, dar și-a început cariera artistică încă din fragedă pruncie. Iar faptul că nu a urmat școli în domeniu nu pare să o țină pe loc.

Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric în anul 1995, la vârsta de 4 ani.

Are pregătire de medic veterinar

Vlăduța Lupău și-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani, urmând cursuri la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei la cercul de Folclor.

A urmat Școala Gimnazială nr. 1 din orașul natal, după care Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”.

După absolvirea liceului, Vlăduța a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară Cluj-Napoca în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, iar după absolvirea licenței a urmat studiile Doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare.

Videoclip cu soțul

Vlăduța Lupău face în continuare senzație cu tot ce lansează. De curând a lansat pe internet un cântec, însoțit de un videoclip în care apare și soțul ei.

Ea a primit însă la un moment dat critici din partea fanilor săi, care i-au reproșat că se îndepărtează de la muzica populară.

Pentru a-i  mulțumi, Vlăduța Lupău a lansat de curând și o piesă populară.

Sursa foto: Instagram.