Noi informaţii surprinzătoare legate de starea de sănătate a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Vladimir Putin ar fi fost operat, în urmă cu exact o săptămână!

Preşedintele Rusiei ar fi suferit o intervenţie chirurgicală „reuşită”, având în vedere că ar suferi de cancer, iar în prezent se recuperează.

Informaţia a apărut pe canalul de Telegram General SVR, care susţine că are aceste detalii din interiorul Kremlinului.

Vladimir Putin ar fi suferit respectiva procedură necunoscută lunea trecută, după ce medicii l-au sfătuit că tratamentul este „esenţial”.

„În noaptea de luni, 16, spre marți, 17 mai, președintele rus Vladimir Putin a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Medicii săi curanți au insistat asupra faptului că Putin trebuie operat cât mai repede posibil.

Potrivit medicilor implicați în tratamentul președintelui, operația a fost un succes.

Am vorbit deja despre faptul că Putin a lipsit personal din spațiul informațional în perioada 17-19 mai și nu a fost disponibil nici măcar pentru cercul său intim, cu excepția lui Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

Între 17 și 19 mai, în spațiul informațional au fost postate întâlniri și mesaje preînregistrate, iar Putin a purtat personal două convorbiri telefonice în acest interval de timp”, se arată în mesajul postat pe canalul General SVR, potrivit Daily Mail.

Vladimir Putin, surprins din nou făcând o mişcare ciudată cu picioarele, în timpul întâlnirii cu Lukașenko

Aceste noi informaţii, postate pe canalul de Telegram General SVR, au apărut cu doar câteva ore înainte ca Putin să apară la televiziunea de stat la o întâlnire cu aliatul său Alexander Lukașenko la Soci.

Liderul de la Kremlin a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce își răsucea stângaci picioarele în timp ce cei doi stăteau la discuții.

Este pentru a doua oară când Putin este filmat făcând această mișcare ciudată, care a fost surprinsă de camerele de filmat şi în timpul unei întâlniri cu președintele Tadjikistanului în urmă cu o săptămână, și vine pe fondul zvonurilor că ar suferi de Parkinson.

Kremlinul nu a comentat cele mai recente acuzații privind starea de sănătate a lui Putin, însă Preşedinţia rusă neagă în mod regulat că acesta ar suferi de orice fel de probleme.

Zvonurile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin au început cu cel puțin doi ani în urmă, când s-a spus că suferă atât de Parkinson, cât și de cancer, dar au primit o atenție reînnoită în urma invaziei declanşate în Ucraina pe 24 februarie.