Victoria Davies îl înlocuieşte în această poziție pe Vlad Tudosie, care a decis să-și încheie colaborarea cu Discovery pentru a se dedica altor proiecte. Vlad Tudosie pleacă din funcția de country manager pentru Europa de Sud-Est după trei ani, timp în care a fost responsabil pentru coordonarea operațiunilor în această regiune, a înființat un nou birou în Bulgaria și a supervizat lansarea mai multor canale.

Dupa ce a ocupat până în prezent funcția de distribution director pentru Europa de Sud-Est, Victoria Davies va coordona activitatea în întreaga regiune, inclusiv pe cea a birourilor din București și Sofia. Echipa condusă de ea va fi responsabilă de distribuţia portofoliului Discovery, de vânzările de publicitate şi de performanțele celor 10 canale, printre care Discovery Channel, TLC, Discovery Turbo Xtra şi ID Xtra, care se lansează astăzi, 1 aprilie, în mai multe țări din regiune, precum Bulgaria, Ungaria sau Cehia.

"Victoria a jucat un rol important şi a avut o contribuţie majoră la creşterea impactului nostru în regiune, la înfiinţarea biroului din Bulgaria, la lansarea unor noi canale şi la încheierea unor acorduri cu noi parteneri de distribuţie. Competenţele şi experienţa ei ne vor ajuta să identificăm noi oportunităţi pentru a ne extinde activitatea şi a continua creşterea", a declarat Kasia Kieli, preşedinte & managing director, Discovery Networks CEEMEA.