Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit vineri la Antena 3 o discuție pe care a avut-o cu un „lider PSD” care a făcut o apreciere genială. Liderul social-democrat afirmă că fiecare lună în care PSD rămâne la putere înseamnă un an de opoziție.

Cristoiu consideră că ambiția premierului Viorica Dăncilă va costa PSD și 20 de ani de opoziție, îi va îngropa precum social-democrații din Germania care nici nu mai există.

„Dancila in sondajul din 25 iulie are 7%. Nu e facut de dl Pieleanu. Barna are 12%, Tariceanu are 16%. Un lider PSD mi-a zis ceva genial, ca fiecare luna in care ramanem la putere dupa 26 mai inseamna inca un an de opozitie. Principala victima este PSD. Daca din ambitiile dnei Dancila ei nu pleaca, PSD va sta 20 de ani in opozitie, devine partid minor ca social-democratii din Germania care nu mai exista.

Ce-a facut azi Dancila e incalificabil, dna Andronescu a zis ceva de bun simt. Stiu ca o vana de mult si dorea sa o dea afara. Dar imaginea este a unei politiciene care se scufunda ca are 7%, nu are nicio sansa si nu intra in turul 2. Acum si ea si partidul s-au dus si mai jos. Ea si-a dat seama ca se scufunda, ca e tinta acestui val. Cand simti ca te scufunzi, dai din maini si te scufunzi si mai rau. Povestea o va costa enorm chiar in PSD. Principala lovitura e impotriva PSD”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.