În direct la Antena 3, jurnalistul Răzvan Dumitrescu a întrebat-o pe Viorica Dăncilă dacă există sau nu stat paralel. Aceasta s-a fâstâcit, s-a bâlbâit, dar în cele din urmă a răspuns că în opinia ei nu există un stat paralel, sau dacă este ea nu s-a confruntat cu el. A recunoscut, însă că există abuzuri. Discursul l-a nemulțumit pe moderatorul Antena 3, care a insistat pe subiect, însă nu a obținut declarația pe care o dorea.

Răzvan Dumitrescut a întrebat-o pe Viorica Dăncilă și dacă se gândește să candideze la alegerile prezidențiale. Aceasta a dat o replică fermă: NU. Dar a spus că-i va măsura în sondaje pe cei care și-au anunțat intenția și că va fi desemnat cel care va avea cele mai multe șanse.

Premierul a spus și că va fi și ea măsurată în sondaje alături de alți lideri PSD, dar doar pentru a vedea ce credibilitate au în rândul electoratului. Până în momentul de față ea este și singura care și-a anunțat candidatura pentru președinția PSD. Miercuri va fi ultima zi în care vor putea intra în cursă și alți candidați.

Pentru alegerile prezidențiale s-au înscris în cursa internă Eugen Teodorovici, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.