Premierul a recunoscut că a avut mai multe momente tensionate în relația cu președintele PSD, menționând că a fost obligată de mai multe ori să-i spună nu. Practic, Viorica Dăncilă a dorit să arate că este o femeie puternică și că i se opune lui Liviu Dragnea de câte ori dorește ea, transmițând un mesaj de forță în partid.

”Au fost multe momente tensionate în relația cu Liviu Dragnea. Au fost nemulțumiri legate de programul de guvernare, de anumite măsuri. Au fost astfel de momente, dar în același timp relația cu președintele Liviu Dragnea este una bună, de colaborare.
 
Au fost astfel de momente în care am zis ”Nu”. Au fost momente în care nu am fost de acord cu anumite lucruri și dumnealui mi-a respectat decizia.

S-a spus de multe ori că este un Guvern condus de Liviu Dragnea s-a lipit și o etichetă în acest sens dar cred că este normal ca președintele partidului să ceară primului ministru să miște lucrurile.

Președintele Dragnea nu a venit de foarte multe ori la Guvern să spună faceți acest lucru sau nu faceți acest lucru. Decizia în ceea ce privește actele normative este a noastră.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.