Ziua de duminică va aduce înnorări în prima parte a zilei în vestul țării. Aici, local se va forma ceață. De asemenea, pe seară și noaptea, în vestul, nordul și centrul țării, pe arii restrânse se vor semnala ninsori.

Cerul va fi variabil în restul zonelor țării, iar probabilitatea precipitațiilor va fi redusă. Pe alocuri se poate forma ceață, trecător asociată cu burniţă şi polei. Vântul va avea intensificări în partea a doua a zilei la munte, mai puternic pe creste și pe arii restrânse în sud-vestul, sud-estul şi centrul țării.

Maximele se vor situa între -1 şi 8 grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor semnala în Oltenia şi dealurile Munteniei. Minimele vor ajunge și al -11 grade în depresiunile intramontane, iar pe litoral se vor înregistra 0 grade.

În Capitală vremea va fi frumoasă duminică, cu cer mai mult senin, cel puțin în prima parte a zilei. Ulterior acesta va deveni variabil, cu unele înnorări. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile vor atinge maxim 4 … 5 grade, iar cele minime vor coborâ la -4…-2 grade, uşor mai scăzute în zona periurbană.

De luni revin ninsorile în unele regiuni

Începutul de săptămână vine cu temperaturi ceva mai ridicate decât media acestei perioade. Cu toate acestea, vântul va avea intensificări în mai toate regiunile țării. La munte rafalele vor depăşi 90 … 100 km/h viscolind ninsoarea şi reducând vizibilitatea. În restul regiunilor viteza va fi în general de 50 şi 65 km/h temporar asociate cu ninsori mai slabe. Precipitațiile își vor face apariția în vestul, nordul şi centrul teritoriului, iar noaptea, local în est şi pe arii restrânse în rest.

La munte va ninge mai consistent. În Maramureş şi Transilvania vor predomina ninsorile iar în restul zonelor țării se vor înregistra precipitații mixte.

Maximele zilei de luni vor fi situate între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -8 şi 3 grade. În primele ore ale zilei, pe arii restrânse se va semnala ceață.

În București valorile termice vor fi ceva mai sus decât cele normale în această perioadă. După amiază vântul se va intensifica treptat și rafalele vor ajunge la 40…50 km/h. Cerul se va înnora, în speciale pe parcursul nopții și există posibilitatea ridicată ca trecător să plouă slab. Maximele se vor încadra între 5…7 grade, iar minimele între -1…1 grad.