Florin Bădiță a făcut un anunț incendiar pe pagina sa de socializare. El a spus ce se va întâmpla cu organizația Corupția Ucide.
„Începând din luna aprilie, o să mă ocup exclusiv de dezvoltarea proiectului Casa Activistului, fără să mai stau de proteste și alte acțiuni.
Pot ajuta pe partea de consultanță, să te ajut cu idei, dacă vrei sa faci un eveniment civic ceva, iar dacă este vorba de acțiuni de stradă, scrieți pe pagina Corupția ucide și poate va răspunde cineva, deși mă îndoiesc fiindcă mai suntem vreo 4 persoane care țin pagina în picioare (sau vorbiți cu alte grupuri civice.)”, a scris Florin Bădiță pe contul lui de de socializare.

Citește și Breaking. Cutremur pentru Dragnea! PSD este în pericol. Anunț devastator din PE

Imediat după acest anunț, a reacționat și jurnalistul Ionuț Cristache de la TVR. „Deci, cum!? Presedintele nostru s-a intalnit ieri cu Badita, reprezentantul „Coruptia Ucide” grup civic format din „vreo 4″ persoane dupa cum ne spune chiar Badita?! Deci, daca eu impreuna cu 3 punem de-o pagina pe care o crestem organic sau mai putin organic intr-o directie sau alta devenim relevanti pentru societate si ne calificam la tot felul de intalniri?! Totusi, gradul de impostura la care a ajuns tara asta…”, este mesajul lui Ionuţ Cristache.
Amintim că președintele Klaus Iohannis a avut, marți, consultări cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie. La final, reprezentanții ONG-urilor au susținut că șeful statului a transmis în cadrul întâlnirii că referendumul pe tema Justiţiei va fi organizat pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.