Invitat la emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Tv, Victor Ponta l-a umilit crunt pe Eugen Teodorovici pe care l-a numit o mare dezamăgire. Mai mult de atât, atacul la adresa acestuia a fost unul prin care a dorit să-l umilească pe ministrul Finanțelor.

„Este un alt Teodorovici, nu mai e cel pe care îl cunoșteam eu. Este cea mai mare dezamăgire. Este un interpus al dl Vâlcov, se duce să-i țină hârtiile. Fiecare prinde muște pe unde poate. Vâlcov vrea să scape de închisoare, iar Teodorovici își imaginează că va fi președintele României sau guvernatorul BNR, ce-l mai minte Dragnea. Teodorovici și-a dat cu pulanul lui, în părțile moi. S-au încordat la bănci, iar în ianuarie și februarie au dat înapoi, stați să vedem, e evident că băncile nu pierd bani, Teodorovici și-a luat ordonanțele înapoi singur”, a declarat Victor Ponta la emsiunea moderată de Denise Rifai.

Fostul premier a mai comentat și despre un conflict între Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, pentru ca aceasta ar fi dorit să-l înlocuiască pe Darius Vâlcov. Totuși surse de la Palatul Victoria au dezvăluit pentru Capital că în momentul de față nu are exista probleme în Guvern și că singura țintă clară este Tudorel Toader.