Victor Ponta, președintele Pro România, a scris, joi, într-o nouă postare pe Facebook, că tot ce a reușit el să facă în perioada în care a fost premier a fost stricat în anii guvernamentali care au urmat.

„Adevărata problemă a României ( nu cine candidează la niște funcții și cine se mai bate pe fotolii mimisteriale) = NU MAI SUNT BANI!

Tot ce am reușit să reparăm în economie și să punem în “cămară” în 2012-2015 prin strategii eficiente și pragmatice a fost stricat și cheltuit în 2016 -2017 / după care în 2018-2019 au trăit din împrumuturi! Ce face din 2020???

Punem iar prețul crizei, al incompetenței și populismului pe umerii oamenilor – ca în 2010??

Ps – mulți oameni serioși mă întreabă ce s-a întâmplat cu Eugen Teodorovici ??? În 2012 -2017 era un tip deschis, deștept, profesionist – în 2018/19 a girat, semnat și promovat agresiv toate populismele, aberațiile și dezastrele bugetare și fiscale? Răspunsul e simplu : ANTURAJUL te ridică sau te distruge – iubirea pentru funcții ( nu pentru ceea ce poți să realizezi din acele funcții) este rețeta dezastrului! Păcat – cred însă că încă e recuperabil!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.