Liderul Pro România s-a aflat sâmbătă la Buzău, acolo unde a participat la prezentarea candidaților partidului pentru europarlamentare. În discursul său, Ponta nu i-a uitat pe foștii colegi din PSD, declarându-se dezamăgit de faptul că aceștia aleg să cheltuiască banii publici pentru promovarea unor materiale denigratoare la adresa fostului premier.

”Sunt foarte dezamăgit de faptul că tocmai foştii mei colegi de la PSD, la conducere mă refer, au luat bani de la buget, foarte mulţi, şi în loc să-i folosească pentru lucruri pozitive, bune, pun pe Internet tot felul de minciuni. (…) Cred că PSD ar trebui să vorbească despre ce vor să facă ei mai departe, va trebui să oprească războiul cu Uniunea Europeană. De câte ori vor posta câte o mizerie despre mine, o să le bat obrazul, o să o pun pe contul meu şi le zic: ‘Să vă fie ruşine!”’, a spus Ponta.

La evenimentul de la Buzău au fost aproximativ 400 de simpatizanți ai Pro România, alături de candidații formațiunii la alegerile europarlamentare.