Victor Ponta le ia apărarea celor care au participat la mitingul PSD și lansează o serie de atacuri dure la adresa partidului, în frunte cu Liviu Dragnea.

”NU ii mai injurati pe oamenii care merg la mitingurile lui Dragnea / ascultati-l pe acest om ce spune / NU vine nimeni de placere sau din dragoste fata de Dragnea / vin pentru ca ii duce Primarul, Presedintele Consiliului Judetean, Preotul din sat sau Directorul de la “deconcentrata”/ nici Primarul, Presedintele CJ, Preotul sau Directorul nu il iubesc pe Dragnea – dar depind de el si de Sistemul lui Mafiot pentru banii necesari! Nu ii mai injurati si nu ii mai dispretuiti pentru ca ei nu merita acest lucru – se rusineaza cu Dragnea si au aceeasi parere despre el ca si noi toti!

Cei care trebuie injurati si dispretuiti sunt cei de pe scena – sunt toti putred de bogati ; mint, manipuleaza si il pupa pe Dragnea doar ca sa fie mai bogati, sa aiba mai multe functii si mai multe avantaje / cei de pe scena accepta sa fie slugile lui Dragnea tocmai pentru ca NU vor sa semene deloc cu cei adusi cu autocarul sa ii aplaude – vor sa aiba bani, case in Brazilia, sa zboare cu avioane si elicoptere private si sa isi faca vacantele in Maldive!

Oamenii de pe scena merita sa dispara din pozitiile publice pe care le ocupa – si merita sa mearga la inchisoare pentru banii furati!

Oamenii adusi cu autocarele sa ii aplaude pe ticalosii de pe scena au nevoie de o alternativa- si de solutii!

Ps – felicitari celor de la Recorder.ro pentru tot ceea ce fac! Chiar jos palaria!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.