Victor Ponta, actualul lider ar Pro România, spune că în actualul Guvern cel mai bun ministru este Sorina Pintea, ministrul Sănătății. Cu toate că Ponta crede că Pintea nu va trece la Pro România prea devreme, o consideră un ministru foarte bun, de Champions League, în timp ce restul sunt consideraţi de liga judeţeană.

”Doamna Pintea este un ministru bun. Din actualul Guvern, eu cred că este cel mai bun ministru. Nu trece la Pro România, dar mie mi se pare un ministru foarte bun (…) Din ceea ce este acum, doamna Pintea este de Champions League, restul sunt de liga județeană.”, a spus Victor Ponta, la DC News Live, potrivit stiripesurse.

Victor Ponta, despre alegerile prezidenţiale

Victor Ponta este de părere că dacă o să apară un al patrulea candidat nou, acesta va fi câștigător. Conform surselor Capital, în momentul de față se analizează aruncarea în luptă a unui nume surpriză, cu un profil curat. Nici Gabriela Firea nu pare să fi renunțat la visul prezidențial, iar sondajele îi sunt favorabile. Aceasta se clasează pe locul 1 în topul încrederii, confor CURS.

„Cred că sunt deja trei candidați știuți: domnul Iohannis, domnul Dragnea și domnul Tăriceanu. După 26 mai vom anunța și noi candidatul Pro România, care va fi o persoană de centru-stânga, pro europeană. Am văzut că domnul Dragnea este într-o campanie în Moldova, mai mult prezidențială. Domnul Tăriceanu își dorește să candideze, domnul Iohannis la fel… Dacă rămân acești candidați, nu cred că avem surprize. Dacă apare un al patrulea, proaspăt, nou, eu cred că îi bate pe toți trei”, a spus Victor Ponta, prezent în emisiunea Andreei Crețulescu, de la România TV.