Victor Ponta a explicat miercuri că premierul Viorica Dăncilă „a cumpărat” parlamentari cu „100.000, 200.000”, fără să precizeze moneda (lei sau euro) și că va pune la dispoziția „justiției” datele concrete pe care le are în această privință.

„Așteptăm ca doamna Dăncilă, așa cum ne-a anunțat, că are majoritate, că are voturi, că a cumpărat parlamentari, cu 100.000, cu 200.000, nu știu cu cât i-a cumpărat, treaba ei, să vină în Parlament săptămâna viitoare să ceară votul pentru un nou Guvern. Nu obține 233 de voturi, putem trece la un nou Guvern”, a explicat Victor Ponta.

Liderul Pro România vorbește despre acuzații grave și spune că premierul ar trebui scos cu mascații din Guvern.

„Trebuie să insistăm că dna Dancila să vină să ceară votul în Parlament. Să chemăm mascații să o scoatem din Guvern, ce putem să facem? Ar fi al doilea președinte PSD care pleacă cu mascații (…) Înțeleg că tot cumpără doamna Dăncilă. Să vină cu cei cumpărați și dacă are voturi…”, a mai atras atenția liderul Pro România.

„Imediat ce am date concrete le voi pune la dispoziția justiției”, a mai completat Ponta, atunci când a fost întrebat dacă s-a referit la lei sau la euro.