Victor Ponta, fost lider PSD, a transmis la România TV că vrea să se întoarcă în tabăra spcial democratî. Mai mult, acesta a atras atenția că Viorica Dăncilă ar trebui să lase conducerea PSD pentru o altă persoană.

„Noi cei de la Pro Romania vrem să construim o opoziţie puternică pe stânga. Aşteptam şi la PSD să se faca nişte schimbari.  Nu ma întorc la PSD. Eu sunt presedinte la Pro România. Mi-aş dori ca la PSD să se facă schimbările radicale ca să se recupereze voturile pierdute. Cu siguranta Dăncila şi echipa care a facut aceste greseli ar trebuie să lase locul pentru altcineva. Marcel Ciolacu e o solutie mai buna. S-au schimbat generatiile în Romania. Toate astea au nevoie de o schimbare. Mi-as dori ca Dăncilă sa lase pe altcineva. Decizia Vioricăi Dăncilă din august de a se certa cu ALDE, de a candida la prezidenţiale s-a dovedit catastrofala. Suta la suta trebuie o rebranduire la PSD”, a transmis Victor Ponta.

Probleme pentru Victor Ponta în Pro România

Probleme mari pentru Victor Ponta. După scandalul cu Mihai Tudose, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, Ponta are parte de noi dureri de cap în propriul partid.  Membrii organizaţiei Pro România din oraşul Târgu Neamţ intenţionează să treacă la USR, a anunţat coordonatorul organizaţiei, Vlad-Pantelimon Peiu.

Mihai Tudose, out din Parlamentul European

Pro România tocmai i-a cerut să renunţe la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obţinut pe listele acestei formaţiunii politice.

„Pro România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacţioneze voturile partidului pentru avantaje personale. Pro România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susţinător al PNL, aşteptăm să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar”, se arată într-un comunicat al Pro România.