Ce s-a întâmplat cu averea acestuia

În 2012, când Iurie Darie a murit, drepturile de autor ale acestuia i-au revenit lui Ducu Darie, marele regizor care s-a stins din viață anul trecut.

Acesta ar fi trebuit să preia și să încaseze banii pe care Iurie Darie îi lăsase în urmă însă Ducu a declarat că nu a avut timp să îi încaseze.

”După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui”, declara Anca Pandrea, citată de impact.ro.

După ce Ducu s-a stins din viață averea lui Iurie Darie a ajuns la nepotul său, Serghei Darie care în prezent are 30 de ani.

De ce nu a ajuns averea la Anca Pandrea

Având în vedere că Anca Pandrea nu a fost niciodată căsătorită cu acte cu Iurie Darie, acesta nu a putut să-i lase nimic deși dorința acestuia a fost de a-i lăsa ei tot.

În prezent, singura sursă de venit a Ancăi Pandrea este pensia în valoare de 1.500 de lei. Dacă banii pe drepturile de autor ale lui Iurie Darie ar fi ajuns la ea, viața acesteia ar fi fost una mai liniștită.