Pentru că îi place să fie mereu ocupat, atunci când nu își conduce propria companie de îmbrăcăminte, produse de îngrijire a părului și bijuterii, bărbatul din Istanbul, Turcia, călătorește în întreaga lume cu jumătate de milion de fani urmărindu-i fiecare mișcare pe Instagram.

”Sunt destul de obișnuit să mă trezesc în New York și să iau cina în Europa în aceeași zi. M-am învățat să îmi fac bagajul și să sar imediat într-un avion pentru că așa am crescut alături de familia mea.” a declarat Emir Bahadir.

”Vreau să le dovedesc tuturor că pot realiza lucruri pe cont propriu. La sfârșitul zilei, îmi doresc să fiu respectat pentru cine sunt astăzi și pentru ce am făcut, nu pentru ceea ce a reușit să construiască familia mea.” a mai spus acesta.

Scopul acestuia este de a învăța tinerii antreprenori, oamenii care sunt la început de drum în lumea afacerilor, cum ar trebui să procedeze pentru a avea succes. ”Încerc să fiu cât mai sociabil și să răspund tuturor mesajelor mele. Vreau să fiu de ajutor și să le arăt oamenilor că orice este posibil dacă au încredere în ei”, a precizat Emir Bahadir în primul său interviu american.