Pentru Dan Diaconescu, 2011 a fost anul în care a fost plimbat pe la DNA, apoi colaboratori de-ai lui au fost puși sub acuzare iar cursul evenimentelor, a determinat o creștere importantă a audienței postului său de televiziune. A inițiat demersurile pentru înființarea Partidului Poporului, dar Tribunalul București a respins cererea. A făcut și a desfăcut alianțe politice. Însă, seară de seară apare în direct, la postul de televiziune pe care îl conduce și al cărui principal acționar este – Oglinda Television SA.
Numai 5% din acțiuni sunt deținute de un cetățean sirian, ceilalți trei asociați având cetățenie română și dețin câte un procent din acțiuni (unul dintre aceștia este fratele lui Dan Diaconescu). Postul TV are un parc de mașini impresionant, care include un Rolls-Royce, două Bentley-uri, un Mercedes decapotabil și un SUV Infinity. În plus, OTV este proprietarul unui avion pentru două persoane, a unui elicopter și a unui iaht.
În afară de Oglinda Television, acesta mai este acționar la alte patru SRL-uri: El Salt&RCP 2000, Ocram Televiziune, Oglinda Press și Dan Diaconescu L.V. Distribution.
În 2010, Oglinda Press a avut o cifră de afaceri de 8,65 de milioane de lei (circa două milioane de euro) și un profit brut de patru milioane de lei (aproximativ 950.000 de euro). Firma Ocram a înregistrat o cifră de afaceri de 11,98 milioane de lei (2,85 milioane de euro) și pierderi de 540.000 de lei (128.000 de euro). Și El Salt&RCP 2000 a avut pierderi de 58.000 de lei (aproximativ 14.000 de euro), la o cifră de afaceri de 126.000 de lei (circa 30.000 de euro).
Presa i-a făcut o evaluare aproximativă a celor șase proprietăți imobiliare ale lui Diaconescu, estimându-le la 17 milioane de euro. SURSE: Dan Diaconescu a CÂŞTIGAT licitaţia pentru privatizarea OLTCHIM VEZI cât a oferit DAN DIACONESCU pentru acțiunile Oltchim