Banca Transilvania a anunțat că începând cu 24 decembrie 2018, se vor adăuga noi comisioane.

Banca Transilvania a trimis, deja, scrisori clieților săi, în care îi informează că începând cu 24 decembrie 2018, o mare parte din tranzacţiile efectuate de persoanele fizice cu cardul de credit vor fi comisionate.

Comisioanele sunt aceleaşi cu cele percepute de bancă la retragerea de numerar de la bancomat pentru fiecare tip de card. Nivelul acestora este în jur de 1% din suma retrasă.

În ujltimii doi ani, Banca Transilvania a introdus o serie de comisioane noi la mai toate produsele pe care le are în portofoliu. Cu peste 13% cotă de piață, Banca Transilvania este a doua bancă din România. Este foarte probabil ca de anul viitor, după finalizarea absorbţiei Bancpost, BT va deveni probabil prima bancă din România. BT are peste 2,2 milioane de clienţi, circa 7.000 de angajați şi aproape 500 de sedii. Este prima instituție bancară care a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti şi singurul brand bancar românesc în clasamentul Brand Finance 500 Ranking 2018. Bancpost este pe locul 9 în topul băncilor, are aproape 3% din piață, peste 1 milion de clienți şi 147 de sedii, scrie economica.net, citată de Bugetul.