Probleme iense pentru fostul primar al Constanței, Radu Mazăre. Acesta a fost prins și arestat în Madagascar, iar autoritățile din România susțin că au trimis toate actele pentru extrădarea acestuia.

Jurnalistul Radu Banciu a venit cu dezvăluiri halucinante despre situația lui Mazăre. În direct pe B1 TV, Banciu a vorbit despre condițiile crunte din pușcăriile malgașe.

”Ana Birchall a făcut până la urmă pe dracu-n patru și a reușit să trimită documentele la timp în Madagascar. Este cea mai mare performanță a României postdecembriste dacă se va confirma acest lucru. 600 de pagini mai aveau de tradus și le-au trimis la timp.

Nu știm exact dacă documentele au ajuns în Madagascar, pentru că fiul lui Radu Mazăre, Răducu, aflat și el în Madagascar, a declarat că părintele său așteaptă un răspuns din partea ONU care tratează situația în felul ei… sau poate în felul lor. Bizară această declarație, să sperăm că e doar praf în ochi. O idee a avocaților lui Radu Mazăre de a mai încerca să fenteze un pic justiția.

Abuzuri cică ar fi fost făcute odată cu reținerea lui în Madagascar. Judecă ONU abuzurile reținerii lui Mazăre? Condamnat în România la 18 ani de închisoare? Mă îndoiesc că autoritățile din Madagascar sunt ca cele din România… Nu e niciun abuz, tăticule!

Dacă mai vreți să aveți amănunte, să citiți despre condițiile din pușcăriile malgașe din niște documente franceze pe care le puteți găsi pe internet. Acestea sunt unele dintre cele mai teribile pușcării din lume. Deci Radu Mazăre petrece niște clipe de groază în aceste zile. Acolo e capătul lumii din toate punctele de vedere”, a afirmat jurnalistul la emisiunea Lumea lui Banciu.

Radu Mazăre va fi extrădat în România pentru a-și executa pedeapsa. Este condamnat la 9 ani de pușcărie cu executare.