Pagina de Instagram Viperele Vesele a spus despre Gabriela Cristea, care a început filmările pentru emisiunea  „Te iubesc de nu te vezi” că a venit pe platoul emisiunii “Mireasa – capriciile iubirii” “aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate”.

Reacția lui Tavi Clonda după acuzațiile aduse Gabrielei Cristea

Soțul prezentatoarei TV, cântărețul Tavi Clonda, a spus că acuzațiile aduse acesteia sunt complet false și a asigurat că se vor lua măsuri în acest sens.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!

Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a declarat Tavi Clonda pentru Click!.

Gabriela Cristea revine la Antena Stars, după ce se retrăsese pentru că urma să nască în curând. Vestea i-a întristat pe toți fanii, la momentul respectiv. Totuși, acum, fanii prezentatoarei TV au șansa să o revadă la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Au început filmările emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”

Vă reamintim că pe Gabriela Cristea o vom putea vedea din nou în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” de pe Antena Stars. Aceasta a prezentat show-ul în trecut, însă a fost înlocuită de Bianca Sârbu, întrucât rămăsese însărcinată.

„Am început să fac unele retușuri pentru că în curând o să dăm rec. E o zi importantă. Operatorii sunt pregătiți, macaraua e pregătită. Eu sunt pregătită de când mă știu.

E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, a scris prezentatoarea TV pe pagina sa de Facebook.