„Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră, pentru că noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul. Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe, și dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine, pentru că ne sprijinim unul pe celălalt. Am înțeles asta în timp și lucrăm în fiecare zi la acest aspect. Nu ne iese în fiecare zi, dar dacă dintr-o săptămână ne ies șase zile, atunci eu cred că ieșim pe plus în relația cu familia noastră”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva.ro

Gabriela Cristea spune că intimitatea dintre soți este importantă

De asemenea, aceasta a subliniat că „flacăra pasiunii se menține împreună cu partenerul”, iar „intimitatea dintre soți” este la rândul ei importantă.

„Flacăra pasiunii se menține împreună cu partenerul, iar noi avem flacără suficientă, dacă mi-e permis să spun așa. Am înțeles că nu trebuie să moară pasiunea odată cu venirea pe lume a copiilor, drept dovadă că am făcut și al doilea copil, adică tot din pasiune a fost făcut. Este foarte importantă intimitatea dintre cei doi soți.

Mai nou, de puțină vreme, am hotărât ca un weekend pe lună să fie weekendul părinților, în care fetele stau undeva, la bunica, la Paula și la Gelu, la nași, în diverse locuri unde reușim noi să le plasăm, și să mergem și să ne ocupăm doar de noi doi.

Efectiv, închidem telefoanele și doar în situații extreme, dacă se întâmplă ceva cu fetele, ceea ce, Slavă Domnului!, nu s-a întâmplat până acum, să ne sune și să aflăm despre fete. În rest, de sâmbătă de la prânz și până luni la prânz, când mergem să luăm fetele, cu ghilimelele de rigoare, nu dorim să știm decât despre noi doi”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.

O dată pe lună își rezervă un weekend doar pentru ei

Mai apoi, aceasta a spus că o dată pe lună se ocupă doar de ei și își rezervă un weekend pentru acest lucru.

„Am hotărât ca o dată pe lună să ne ocupăm doar de noi doi și să ne luăm un weekend doar pentru noi doi. Ultima oară am fost plecați la Predeal. Să știi că el este mult mai romantic decât mine. El se gândește să facă mult mai multe gesturi decât mine, dar cred că gesturi tandre și romantice facem în fiecare zi unul față de celălalt.

Momentul acela în care, efectiv, partenerul se lasă pe el, chiar și pentru 10 minute, chiar și pentru o jumătate de zi, și se ocupă de treburile tale, ca să te ajute pe tine, pentru că tu nu mai faci față, mi se pare un gest tandru și romantic. Iar lucrurile astea s-au întâmplat foarte des în ultima vreme, pentru că eu am avut nevoie de mai mult ajutor, dar știm amândoi că o să vină și vremea când va trebui să-i întorc cumva aceste gesturi”, a conchis Gabriela Cristea.