Gabriela Cristea, gazda emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, a trecut prin emoții imense în timpul show-ului. Vedeta a izbucnit pur și simplu în lacrimi după ce a umărit un moment emoționant între doi concurenti.

Nici colega ei, Paula Chirilă, nu și-a putut stăpâni lacrimile la vederea imaginilor cu cererea în căsătorie.

Dima și Sabrina de la Mireasa s-au logodit, iar imaginile cu cei doi le-au emoționat pe Gabriela Cristea și Paula Chirilă. Cei doi au decis să facă pasul cel mare, iar Dima i-a petrecut o surpriză de neuitat iubitei sale.

Imaginile cu cei doi au emoționat pe toată lumea. Gabriela Cristea este alături de concurentii emisiunii Mireasa, iar în fiecare seară, discută cu ei la Mireasa- Capriciile iubirii. Joi seara, vedeta TV a fost emoționată după ce a urmărit imaginile cu Dima și Sabrina.

Concurentul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui pregătindu-i o surpriză de neuitat. Atât Gabriela Cristea, cât și Paula Chirilă au lăcrimat și au fost emoționate.

„Măi, felicitări. M-ați făcut și să plâng un pic. Trebuia să țin minte de la sezoanele trecute, gata, e cu waterproof de acum înainte, că mi se întinde rimelul.

Dacă aveți nevoie, avem aici șervețele. Felicitări, a fost foarte frumos”, a spus Gabriela Cristea. „Și pe mine la fel”, a adăugat Paula Chirilă.

Cerere în căsătorie pe stadion

Dima și Sabrina s-au cunoscut în casa Mireasa, iar între ei a început o poveste de dragoste frumoasă. Cei doi au decis să facă pasul cel mare, iar Dima a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Mai mult, concurentul a primit sfaturi prețioase din partea prietenului său cel mai bun. Tânărul a mers pe stadion și i-a cerut mâna Sabrinei, dăruindu-i un inel.

„Foarte specială cererea. Îl felicit pentru tot ce a făcut. Mă bucur enorm pentru el și pentru Sabrina. Nu mă așteptam, sincer. Când a intrat în emisiune să-și găsească jumătatea și uite că s-a întâmplat. A făcut o figură foarte frumoasă.

Chiar nu am cuvinte, sincer. Un moment foarte frumos și emoționant, mi-a plăcut enorm și este un pas foarte important pentru el în viață. Să aibă casa de piatră și să fie fericiți”, a zis Andrei, prietenul lui Dima.

Martor un fost mare fotbalist: Cristi Săpunaru

Dima a pregătit o cerere în căsătorie pentru iubita lui, Sabrina, fiinca prima cerere din sezonul 7, Mireasa. Anuntul a fost făcut de prezentatoarea emisiunii Simona Gherghe. Vedeta TV a anunțat-o pe mama Sabrinei că fiica sa a fost cerută în căsătorie.

„Avem prima cerere în căsătorie. Sabrina și Dima lipsesc din casa Mireasa. Nu știu ce a zis. Dacă nu se întorc, înseamnă că a zis DA. Vă mai spun ceva, la cerere, care a fost pe un stadion, a fost complice unul dintre cei mai mari fotbaliști”, a povestit Simona Gherghe.

Dima și Sabrina se află într-o cursă de eliminare, alături de Andrei și Simona. Decizia pe care o va lua publicul va fi dezvăluită vineri, în Gală.