Gabriela Cristea a vorbit despre un eveniment prin care nimeni nu își dorește să treacă, divorțul. Prezentatoarea TV a adus în discuție acest subiect din cauză că o persoană apropiată trece printr-un astfel de moment dureros.

Pe fond, vedeta și-a adus aminte de momentele neplăcute prin care a trecut atunci când a fost nevoită să divorțeze de Marcel Toader, după un mariaj de cinci ani.

Gabriela Cristea spune că persoanele care trec printr-un divorț nu au nevoie să li se plângă de milă, ci au nevoie doar să li se spună că totul va fi bine într-un final și că lucrurile vor deveni mai simple.

„Dragilor, am simțit nevoia să vorbesc despre ceva foarte, foarte serios, despre divorț. O cunoștință trece printr-o astfel de situație și cumva am rememorat toate acele momente prin care am trecut și eu în urmă cu vreo 11 ani. A fost poate cea mai grea perioadă din viața mea sau una dintre cele mai grele, pentru că niciodată nu m-aș fi imaginat cu un asemenea statut. E greu când oamenii încep să te privească ca pe o divorțată. Din perspectiva asta vreau să vorbesc. Oamenii care divorțează nu au nevoie de empatia gratuită, n-au nevoie să li se plângă de milă și mai ales nu au nevoie să le fie denigrat fostul partener. Au nevoie doar să li se spună că va fi bine și că undeva la capătul drumului, după ce se termină această perioadă, lucrurile vor fi simple și ce e bun abia apoi va veni”, a mai spus vedeta.

Gabriela Cristea nu credea că se va recăsători

Nu în ultimul rând, vedeta a mai spus că în acele momente nu și-a imaginat că se va recăsători, subliniind că era de părere că tot ce ar fi putut construi în viața ei s-a terminat.

„Îmi aduc aminte că eram sigură că nu mă voi recăsători niciodată și credeam că acolo s-a cam terminat tot ceea ce aș fi putut să construiesc cu viața mea, dar uite că Dumnezeu îmi rezervase cu totul și cu totul altceva, ceva bun, ceva din suflet și cu generozitate. Îmi aduc aminte însă că perioada nu a fost una ușoară, ba din contră”, a continuat prezentatoarea TV.

Vedeta a pierdut prieteni din cauza divorțului

Tot pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a spus că din cauza divorțului a pierdut mai mulți prieteni, dar a câștigat alții în loc. Ea a spus că nu mai era invitată în prezența cuplurilor după ce a divorțat.

„De exemplu, unul din lucrurile pe care le-am remarcat a fost că nu mai eram invitată în compania cuplurilor, femeilor parcă le era teamă să mă invite acolo, de parcă soțul lor s-ar fi lăsat pradă faptului că eu eram brusc o femeie singură. Dacă ieșeam ca fetele era ok, compania lor o aveam, dar să nu apară și bărbații prin preajmă. Am pierdut prieteni, dar am și câștigat prieteni, mi-am dat seama cine îmi este cu adevărat alături, cumva am reușit să cern sita în momentul în care am divorțat și ăsta cred că a fost un lucru bun pentru mine. Când spui chestia aia cu „Până moartea ne va despărți’ poate chiar o crezi și în majoritatea cazurilor oamenii chiar cred că vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, dar, din păcate, viața îți rezervă lucruri imprevizibile. Se întâmplă așa pentru că alt drum îți este hărăzit și nu încerca să o iei pe căi ocolite, lasă-te în grija destinului și destinul te va duce către lucruri minunate”, spunea vedeta.