Gina Pistol nu a vorbit niciodată în spațiul public despre problemele de sănătate cu care se confruntă. În ultimul timp însă, au început să circule zvonuri că aceasta suferă de o boală care îi dă dureri foarte mari.

Cu ce problemă serioasă de sănătate se confruntă Gina Pistol?

Ar fi vorba despre o hernie cervicală. Din această cauză vedeta TV are frecvent dureri de spate. Mai mult, acestea s-ar fi agravat de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine și riscă să ajungă pe masa de operație.

”Ea se luptă de câțiva ani cu durerile de spate, dar după sarcină a început să aibă dureri insuportabile. Săraca, nici medicamente nu a putut lua cât timp a alăptat, a fost nevoită să trăiască în chinuri. Are o hernie cervicală ce va necesita operație la un moment dat.

Acum, însă, Gina se menajează pe cât de mult poate, nu mai ridică deloc greutăți, face niște exerciții pentru întărirea coloanei, mai ia medicamente, stă mai mult întinsă, se încalță din ce în ce mai rar pe tocuri.

Vă dați seama ce dureri avea când trebuia să stea la emisiune câte 12-14 ore cocoțată pe tocuri?”, a declarat o sursă din anturajul acesteia pentru Cancan.ro.

Gina Pistol a vorbit despre copilăria sa

În ciuda faptului că se bucură de o carieră strălucită în televiziune și că este împlinită pe plan personal, alături de Smiley, Gina Pistol are amintiri dureroase din copilărie, care o fac să își dorească să se întoarcă înapoi în trecut pentru a se alina pe ea însăși.

Cu ani în urmă, părinții ei au divorțat, iar perioada în care cei doi se judecau pentru custodia ei și a fratelui ei, a fost una dificilă din punct de vedere emoțional pentru că nu știa ce se întâmplă în familia ei.

Într-un final, procesul de judecată s-a încheiat, iar ea a rămas în grija mamei sale, care, deși nu a bruscat-o fizic niciodată, era agresivă. Între timp, tatăl ei și-a refăcut viața și nu a mai căutat-o vreodată.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci.

M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, ‘Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită’. Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat, dar femeia aia era puțin agresivă pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme.

Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a povestit, anul trecut, Gina Pistol în cadrul podcastului „Fain & Simplu” de pe canalul de Youtube „Fain & Simplu cu Mihai Morar”.