Cântăreţul canadian Justin Bieber a anunţat, vineri, lansarea unui nou album intitulat “Justice”, prevăzută pentru 19 martie. Artistul în vârstă de 26 de ani a prezentat şi coperta noului disc.

“Vreau să continui conversaţia în jurul valorii a ceea ce înseamnă justiţia”

Este al şaptelea album al lui Bieber. Cântăreţul a publicat pe Instagram un mesaj.

“Suferinţa, nedreptatea şi durerea pot da oamenilor impresia de neputinţă. Muzica este un excelent mijloc să ne reamintim unii altora că nu suntem singuri. Muzica poate fi un mijloc de a ne identifica unii pe alţii şi de a ne conecta. Ştiu că nu pot rezolva nedreptatea prin muzică, dar ştiu că dacă ne facem munca fiecare folosindu-ne de competenţe să servim această planetă şi pe noi, vom fi mai aproape de a fi uniţi. Eu fac o mică parte. Partea mea. Vreau să continui conversaţia în jurul valorii a ceea ce înseamnă justiţia, astfel încât să ne putem vindeca cu toţii”, scrie artistul.

“Justice” apare după “Changes”, lansat în februarie 2020. Acest album a marcat reîntoarcerea lui Justin Bieber după patru ani de absenţă.

Bieber, în vârstă de 26 de ani, a devenit cunoscut în adolescenţă, când s-a remarcat prin reinterpretări ale unor piese celebre. Primul lui EP, „My World”, a fost lansat în 2010. Muzica lui a fost, până acum, accesată audio online de peste 50 de miliarde de ori, relatează news.ro.

Drama neștiută a artistului

La începutul anului trecut, Justin Bieber își șoca fanii cu afirmația că a fost diagnosticat cu două afecțiuni grave: boala Lyme și mononucleoză. După un tratament riguros, artistul pare că și-a revenit fizic și psihic.

Justin Bieber a fost victima depresiei și s-a luptat luni de zile cu diverse probleme fizice și psihice, înainte că un medic să îi pună diagnosticul corect.

“Oamenii tot spuneau că Justin Bieber arată ca naiba, că e pe amfetamină, însă nu și-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme. Și nu doar atât, dar am suferit și de mononucleoză cronică – lucruri care mi-au afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general. (…) Au fost doi ani grei, dar cu tratamentul potrivit sper să înving aceasta boală incurabilă și să revin mai puternic ca niciodată”, mărturisea Bieber pe Instagram la începutul anului 2020.