Ca toţi ceilalţi sportivi, Simona Halep este foarte afectată de suspendarea turneelor din această perioadă. Ea respectă regulile de izolare şi încearcă să-şi găsească noi activităţi cu care să-şi umple timpul, însă gândurile îi zboară imediat şi la tenis.

Campioana noastră, aflată pe locul 2 mondial în clasamentul WTA, nu crede că se va mai juca tenis în acest an, deşi îşi doreşte foarte mult să se înşele.

“Până în august nu se joacă nimic. Nu știu dacă în America se va mai juca pentru că sunt greutăți destul de mari acolo, legate de sănătate.

Realist, realist… foarte realist acum, eu nu cred că se va mai juca anul acesta, dar îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm”, a declarat Simona Halep pentru Digisport.

Este foarte bine să te trezești dimineața fără alarmă

Românca a povestit cum i s-au schimbat obiceiurile de când nu mai poate ieşi din casă. Ea spune că, în sfârşit, se poate bucura de o viaţă mai puţin agitată, “diferită față de cea de până acum”.

“Este foarte bine, crede-mă, să te trezești dimineața fără alarmă. Chiar mi s-a spus că e periculos, pentru că mă voi obișnui asa, dar nu se pune problema de așa ceva.

Dar, mă bucur din plin că pot avea o viață normală, diferită față de cea de până acum”, a mărturisit Halep.