Ies la iveală noi amănunte incredibile despre monstrul din Caracal. Unul dintre vecinii mai apropiați ai lui Gheorghe Dincă s-a decis să spună totul. A ajuns în fața anchetatorilor unde a făcut o serie de dezvăluiri despre casa groazei.

Vecinul a confirmat faptul că în seara de miercuri 24 iulie fusese sunat de 3 ori de Gheorghe Dincă însă nu i-a răspuns pentru că nu-și dorea să bea alături de suspect. Mai mult, bărbatul a recunoscut faptul că Dincă i-a făcut cadou o cartelă de telefon pe data de 10 iunie. Când a fost întrebat de motivul pentru care i-a fost oferită, vecinul a spus că ”m-am dus la el în curte”.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dincă, individul care a recunoscut că a ucis două fete, ar fi făcut parte dintr-o rețea de traffic de persoane cu ramificaţii în Italia, Anglia şi Germania, şi ar fi obişnuit să le prezinte proxeneţilor femei din România, conform ProTV.

În acelaşi timp, miercuri au continuat cercetările în locuinţa sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, există mai multe foraje, tuneluri şi puțuri înfundate. Varianta potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi alte victime nu este exclusă.

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Principalul suspect în aceste cazuri este Gheorghe Dincă, mai spune sursa citată.